resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14163
    durumun bu olduğunu sanmıyorum ancak, eğer kendisinden görüşmelerin ilki olacak şekilde indirim istenmiş ise bu doğru bir eylemdir. ben de yönetici olsam ve oyunculardan indirim isteyecek olsam kendisinden başlardım.

    "neden selçuk, semih gibi çöplerden indirim istenmedi?" sorusunu sormak için erken. eğer kendisi ile yapılan görüşme sonrasında, selçuk, semih, serdar, tolga, eren gibi çöplerden de inidirim istenecek ve yasin'e zam yapılmayacaksa çok bilinçli bir hamle. zira bu adamları önce çağırsan "sen önce tatildeki sneijder'den indirim iste" cevabını verecek kadar arsız ve hizipçi adamlar. ben de yönetici olarak indirim görüşmelerine sneijder ile başlar, kabul ederse diğerlerine "5. senesinin sonunda taraftarın havaalanında karşıladığı wesley sneijder indirim yaptı sen kimsin?" derdim; kabul etmeyeni de taraftarın önüne atardım.

    ancak şahsi düşüncem, ve sorunun başladığı nokta kendisinden başka kimse ile indirim görüşmesi yapılmayacağını öngörüyor olmam. dediğim gibi bu bağlamda, eğer bu toplantı, bundan sonra yapılacak indirim görüşmeleri toplantılarının ilki ise çok doğru, ilk ve sonuncusu ise süper yanlış bir hamle ve mevcut yönetim + mehmet özbek potansiyeline baktığımızda 2. ihtimal daha ağır basıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın