• 1736
    2017-2018 yaz transfer sezonunu düşündüğümüzde, şampiyon olarak bitirdikleri 2016-2017 sezonundan kadro olarak daha gerideler şuan itibariyle.

    adamlar geçen sezon ligin en fazla gol atan takımıydı. 73 gol atmışlar. bu takımdan aboubakar gibi bir oyuncuyu kaybettiler. yerini henüz dolduramadılar ve doldurmaları da o kadar kolay değil. ya yine kiralama yöntemine başvuracaklar ki bu da alternatiflerini daraltıyor. ya da adam satacaklar ki bu da bir yeri güçlendirirken diğer bölgenin zayıflamasına neden olacak.

    pepeyi kadrolarına kattıkları için şimdiden yine şampiyon ilan edildiklerini görüyorum. futbol izlemeye bu sene mi başladı böyle düşünen arkadaşlar açıkçası merak etmiyor değilim. ya hu adamlar zaten geçen sezon 30 gol yemişler. en az gol yiyen 2. takım. bunun en büyük sebebi çok dinamik bir orta sahaya sahip olmalarıydı. ve bu orta sahanın en önemli adamı olan atiba amcamız geçen sezonu ölmeden zor tamamladı. bu sene aynı verimi kesinlikle veremez. bu bölgeye de transfer yapmaya kalksalar yine adam satmak zorunda kalacaklar ve al sana bir eksi daha.

    defans hattına bakıyorum, gg- marcelo- pepe- adriano, bu adamların yaş ortalaması 32 beyler. otuziki. beşiktaş dediğimiz takım seneye 40 adet takım için önemli maça çıkacak.

    yine de transfer falan hikaye. ben beşiktaşın en büyük problemi, iki senedir yakaladıkları havayı bu sene kaybedecekleri olmalarıdır diye düşünüyorum.

    biz yine de beşiktaşın 5 sene 6 sene arka arkaya şampiyon olacağını düşünen arkadaşları tatlı rüyalarından uyandırmayalım beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın