resim
Luis Alberto Suárez Díaz
Takım:Miami
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Uruguay
  • 586
    kendisinin rakibi ısırmak gibi hareketleri olmasa bugün belki de dünyanın en iyi üç futbolcusundan biri olarak kabul görecekti. benim gözümde zaten öyle de uefa'dır fifa'dır tescillenmiş olacaktı.

    kendisi 13-14 sezonunda premier lig'de 31 gol ile gol kralı olmuş, 13 asist ile de gerrard'ın bir asist eksiğiyle asist tablosunda ikinci olmuştu bu adam. premier lig'de yaptı bunu. sonra gitti o yaz chiellini'yi ısırdı. cezalar aldı. aşırıya kaçan şu kazanma arzusu olmasa o yıl sezonun oyuncusu listelerinde zirveye oynar belki de messi'yi falan alaşağı ederdi.

    şahsi kanaatimce ronaldo'yla beraber hücumun her yerinde oynayabilecek en komple oyuncudur. ajax'tan sol kanat-forvet olarak çıkmış, liverpool'da pırpır sterling ve kendisinin 1-2 alt gömlek versiyonu olan sturridge ile beraber ceza sahası içi potansiyelini de göstermiştir.

    madrid bale'a falan yüz milyon bayılacak yerde kendisine sulansaydı bugün çok farklı bir hücum makinesi izliyor olurduk. gerçi halamın bıyığı olsa amcam olurdu orası da ayrı mevzu.

    kendisini önce ben arsenal'e gidecem diye tutturması ve sezon sonunda crystal palace deplasmanında suratını formanın içine sokup hüngür hüngür ağlamasıyla hatırlayacağım. o sezon şampiyonluğu çok haketmişti. ama işte gerrard düşer chelsea kazanır ve olaylar gelişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın