resim
Daniel Alves da Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 264
    futbolculuğuna laf edeni allah çarpar, adam tek başına monaco'yu eledi bu sezon, lakin çok yavşak bir kişiliği var.

    barça'dan istediği sözleşmeyi kapamayınca juve fırsattan istifade bunu bedavaya kapamış, iki senelik de kontrato yapmıştı. neyse, takım ligi ve kupayı kazanıp şl'de final oynadı; alves de takımın banko oyuncuysu. yani her şey güllük gülistanlık giderken bu dallama takımın gözbebeği dybala hakkında "ne zaman olur bilmiyorum ama dybala şayet kendini geliştirmek istiyorsa bir gün juventus'tan ayrılmalı..." diye açıklama yaptığı söylendi. taraftar "yok ebesinin amı ali sami..." diyerek böyle bir gerçek şeyin olamayacağını düşünüyordu ki bu andaval gidip o sözlerin geçtiği tweet'i retweet'ledi:

    https://i.hizliresim.com/ok0GgR.png

    olay bununla da kalmadı. bu defa instagram'dan juve'nin barça'ya 3-1 yenildiği 2015 şl finalinde giydiği kramponların fotosunu "bakın evde ne buldum :)" diyerek paylaştı:

    https://i.hizliresim.com/vpXkLr.jpg

    sonra bir de "ben guardiola'nın en büyük hayranıyım..." diyerek tüy dikti. (bu arada büyük ihtimal city'ye gidiyor.)

    olayın başında juve'liler 3'e 5'e bir yerlere satılmasını istiyorlardı, sonundaysa neredeyse ceplerinden para verip gönderecek duruma geldiler. giderken içinde özür de içeren bir açıklamada bulundu ama sıçtığını sıvamaktan öteye gidemedi bu da.

    böyle de puşttur kısacası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın