resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14111
    hepimiz biliyoruz ki, galatasaray yönetimi wesley'e kasıtlı şekilde mobbing uyguluyor. bunun üzerine de wesley, taraftarla arasındaki diyaloga güvenerek bu tavrı takınıyor. burada tek kaybedenin galatasaray olduğunu görmek zor değil. wesley sneijder çok iyi bir profesyonel değil, çok iyi bir oyuncu. iyi bir dişlide, takım disiplini olan yerde, wesley en disiplinli oyuncu olur. bozulan noktada da en ipe sapa gelmez futbolcunuz bir anda wesley oluverir. siz tüm yıl, semih kaya, selçuk inan'a sabretmiş taraftarsınız, 2 yeni transfere 2 yıldır hiç bir şey oynamayan takımdaki tek dinamo olan sneijder'i rıdvanlı ntvspor tayfaya kurban ediyorsunuz.
    wesley bu takımın 3 senedir en değerli 2 oyuncusundan birisi. bunu görmek için futbol bilgisine de gerek yok. melo'yu yiyenler ile wesley maaşı çok, takımı sabote ediyor diyenler aynı.
    wesley sneijder, hacimli, bulunduğu kabın şeklini alan bir oyuncu. galatasaray yönetilemiyor. en verimli oyuncun podolski'yi yok pahasına satar, ligin en kötü stoperini takımda tutarsın. beli dönmeyen ortasahayı görmez, en çok işe yarar olan hücum tarafını bozarsın.

    wesley sneijder konusu bir turnusoldur. wesley gider gelir kalır çok muhim değil. yıllardır aynı teraneyle, birileri sizin bakış açınızı değiştiriyor. kabullenmenizi sağlıyorlar ne istiyorlarsa.

    3 fenerbahçeli futbolcu 100 milyon tlden fazla hiç oynamadan para kazanırken konuşulmaz, 2 hafta kampa geç katılan wesley sneijder gitmeli olur.
    van der wiel diye bir futbolcu var mesala, yıllık 12 milyon tl alacak, primler maç başılar hariç. ve 1 yılı geçti, 3 yıl daha. kimse konuşuyor mu? umursuyor mu?
    euroleague derler, dünyanın en iyi kalecisi derler aldatırlar ahaliyi. wesley yönetimden para istiyor derler, ibiza da otel açıyor takım arkadaşlarıyla konuşmuyor derler, biter gider.

    inanın, burada wesley'nin ne yaptığının zerre önemi yok. ne yaparsa zaten suçlu olacak. çünkü galatasaray suçlu, wesley değil. galatasaray'a ait değerli ne varsa, saldırıyorlar, siz de afiyetle yiyorsunuz. bugün wesley, yarın muslera olmayacağı ne malum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın