• 722
    --- spoiler ---

    ezeli rakibin 30 milyon dolar bütçeyle takım kurarken, sen küçülte küçülte 4 milyon euro ya düşürüyorsun bütçeyi. ondan sonra ühühü bu sporcumuz gitti bu sporcumuz kaçtı.

    --- spoiler ---

    işte tam da bu söylenenler bir camianın efsanesi nasıl olunur bilmeyen insanların haykırışından ibaret. bu kardeşlerimize galatasaray tarihinden bir hikaye anlatayım. galatasaray küme düşme hattına geldiği 1979-80 sezonunun sonunda kulüpte ciddi sıkıntılar ve yas havası vardır. kulüpte maaşlar ödenmemekte, futbolcular arasında kriz doruk noktasındaydı. takım uzun süredir şampiyon olamıyordu, arada sırada kazanılan cumhurbaşkanlığı, başbakanlık ve türkiye kupaları teselli ediyordu camiayı.

    o sıralar 27 yaşında olan fatih terim, aldığı cüzi rakama ve bu durumlara rağmen fenerbahçe'nin teklifini reddeder. sonuç olarak ne oldu peki? bugün öyle yada böyle galatasaray efsanesi olarak akıllarda ve gönüllerde yer edindi. bu gibi bir çok örnek vardır galatasaray tarihinde. lafın özü şudur ki iyi günde efsane olmak, dimdik durmak kolaydır. asıl efsanelik kötü günlerde de camianın ve taraftarın yanında yer almakla olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın