resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14086
    bu başlık altında son bir yıldır birileri sürekli sneijder'e sistematik bir şekilde saldırıyor. son iki haftadır bu iş çığırından çıktı. alakalı alakasız konulardan adama vurulmaya başladı. tatilde ne yaptığından kiminle fotoğraf çekindiğine kadar. ama yetmez beyler bu kadarı; karısı açık giyiniyormuş mesela, ramazanda içki içmişler, camiye ayakkabıyla girmişler vs. bunlarla vuralım. adam hollandalı bi kere şunun hadsizliğine saçmalamasına bak ya.

    bu adam babamın oğlu değil. severim kendisini, takımda kalmasını isterim ama o kadar. ama ne olacak sizin bu nefretiniz beyler? zaten büyük ihtimalle kulüpten ayrıldı bile. neyin intikamını alıyorsunuz? neyin saldırısını yapıyorsunuz? hani ne yapmış sneijder de bu kadar sistematik olarak kötüleniyor bu adam? hadi dursun maaşındsn kurtulmak için paralı haberlerle yıpratmaya çalışıyor da, hadi arada terim fanları son olaylardan da sonra iyice eziklik hissederek intikamla hıncını alıyor, "ehehehe bak büyük yıldızını gönderiliyor sampdoria'ya gidiyor ehehehe" gibi bir ebleh tavır içinde de. geri kalan ekip niye bu kadar öfke dolu?

    siyasi iklimden bu kadar etkilenmiş olabilir, zaten ülkenin içinde bulunduğu durum, kulübü yönetenlerin türlü beceriksizlikleri sizi germiş ve kutuplaşmaya meyilli hale getirmiş olabilir. ama biraz sakin beyler ya.

    derdi galatasaray olanlara sesleniyorum; bu dönemde olayların doğru analiz edilmesi için itidalli davranalım ve her çamur atana cevap vermeye uğraşmayalım. kimisinin derdi sizinkiyle aynı olmayabilir.

    https://imgs.xkcd.com/comics/duty_calls.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın