resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14081
    gerçekleri (bkz: #2191041)

    yukarıdaki entry'de de belirttiğim üzere, bu adamın hala kampa katılmaması ve yönetimin konuyla ilgili herhangi bir yasal işlem başlatmaması tamamen yaptığı kapı gibi sözleşmeye dayanıyor. bu tür oyuncular bizim gibi 2. sınıf futbol ülkelerine gelirken sözleşmelerine böyle maddeler koyduruyorlar malesef. yönetimler de taraftarı memnun edeceğim diye çaresizce tüm şartlarını kabul ediyorlar.

    lakin bir taraftar olarak artık kendisini istemiyorum. ve bunu söylememdeki en büyük sebeplerden biri, dün basına düşen acun ılıcalı fotoğraflarıdır. hadi arkadaşlarını, kulübü, yönetimi iplemiyorsun, belki de birilerine inat diye yapıyorsun bunları. ama arkadaş, sen seni seven bunca taraftara bunu yapamazsın. her şeyin bir sınırı var. resmen bizlerle başak geçiyorsun afedersiniz. hayır kulübün sarı ve kırmızısı için oynuyor olsan yine kurtarır bir tarafın olur ama öyle bir şey de yok. maşallah her sene 5 milyon euro net kazanıyorsun. ne arabalarına ne evine 1 kuruş ödemiyorsun. aldığın primleri vb söylemiyorum. gördüğün ilgi iltimas da herhangi bir futbolcuya gösterilenin çok üzerinde. keşke takımın iki yıldır ilk 3'e bile girememesi durumunu ikinci kaptan olarak biraz sorumluluğunu alsaydın da bir zahmet erken katılsaydın kampa. muslera bu takıma senden daha çok şey verdi ve adam 1 haftadır aslanlar gibi çalışıyor. o'nun ne eksiği var senden?

    ama bunları konuşmak, söylenmek bir şey ifade etmiyor. biz şunu hep unutuyoruz ki, bu tür oyuncuların duygusal olarak zerre umrunda değiliz. varsa yoksa para. ben bunu seneler sonra, biraz yaşımın verdiği tecrübeyle, biraz da bugüne kadar gördüklerimin yansımasıyla anladım. umarım çoğu taraftarımız da tez zamanda bu gerçekleri görür ve hak edene hak ettiği değeri vermeyi öğrenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın