resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14080
    kendisini sürekli destekledim, bu sene takımın önemli bir parçası olmasını gerektiğini entrylerimde bahsettim. hatta sneijderspor'lu denilince üzerime de alındım. fakat son yaptığı kampa katılmama konusu, yönetim izin verse dahi,(izin istememesi gerekiyordu) midemi çok bulandırdı. çocuğu olur, sağlık problemleri olur, bunlara kimse bir şey demez ama sen bar açılışı için izin istersen, özellikle resmi maçların erken başlamasından dolayı, yüklemenin kısıtlı olacağı bu sezonda , tam yüklemelerin yapılacağı zaman da istersen, işine ve galatasaray'a verdiğin önemi ve saygıyı göstermiş olursun.

    hagi'yi izlemiş , onun attığı gollere ağlamış biri olarak, ilk defa ona bu kadar yaklaşan birini görmüştüm ama son zamanlarda yaptıklarıyla bunun imkansız olduğunu gösterdi.

    sneijder'in bu durumunda yönetimin çok büyük hataları var. sürekli algı operasyonu yapması , aldığı maaşı medya yoluyla sürekli şişirmeleri ve teneke bağlayıp göndermek istedikleri bir gerçek. ama bunlara çanak tutan da kendisi.

    geçen hafta gelip kampa girecektin wesley. en azından biz sevenlerini, seni her ne olursa savunan taraftarına bunu yapmayacaktın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın