resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14079
    yetti lan, yettiiiii. sneijder aşağı, sneijder yukarı. ne topçuymuş be arkadaş. çok iyi futbolcu ama, kimse kusura bakmasın, hakkında bu kadar yaygara yapılan topçunun, takımın geri kalanı tamamen öküzden oluşsa bile, hele ki türkiye ligi gibi bir ligde, oynadığı takımı sorgusuz sualsiz şampiyon yapması lazım. var mı böyle birşey? yok. e ne diye yırtınıyorsunuz, istemiyorsa gelmesin oynamasın arkadaş, isteyen adam da, takıma azıcık saygısı olan adam da, şu süreçte gelir idmana katılır, en azından "yok yahu bir yere gittiğim yok, gelip başlayacağım" diye bir açıklama yapardı.

    ama bizim bazıları sağolsun, işi iyice abarttılar, "sneijder giderse ben de takımı bırakırım" diyorlar yahu.

    arkadaş, liverpool'dan gerrard gitti, manchester'dan ronaldo gitti, barcelona'dan figo hem de nereye gitti, roma'dan totti gitti, hatta fenerbahçe'den alex gitti. hiç duydun mu yahu "ben bırakıyorum bu takımı" diyen. bak, git liverpool tribününe, en sakin, en az fanatik taraftarın yanına otur, ona de ki "yahu arkadaş, gerrard gitti bu takımdan, sen nasıl hala bu takımı tutuyorsun, ben olsam bırakırım", ağzın burnun sağlam eve dönebilirsen sana söz veriyorum, şu sözlükte en büyük yalakan ve yancın olacağım.

    hagi gitti, metin oktay gitti lan bu takımdan zamanında, metin oktay. hiç oldu mu "ben bırakırım" diyen.

    bu kadar aşağılık ve adi taraftar türü de sadece bizim takımda var maalesef. sneijder giderse o da gidermiş, defol git lan, zaten hiç gelmemişsin ki sen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın