resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14076
    hayır şu yönetim de az delikanlı olsa da, "yeter kardeşim yok izin mizin. gel kampa" dese. görsek o zaman ne yapıyor. ama yönetim de belli ki bu durumdan memnun "oh kal orada ya, sana iki hafta daha kafa izni. düşünme buraları. bol bol ibiza, deniz, kadın fotoğrafı paylaş hatta." diyerek ellerini ovuşturuyorlar anlaşılan. benzer şeyleri geçmişte melo için, lincoln için de yaşamıştık. vermeyin kardeşim izin mizin de bakalım dönüyorlar mı, kendilerini büyük mü görüyorlar anlayalım? izni verip de medyaya "izni biz verdik kardeşim, saçmalamayın" dememek... bu ikiyüzlülüğünüz iğrendiriyor insanı.

    ha sneijder'a gelince. şu acun'un yanında bir gün hagi'yi görsem o bile bi kaç puan kaybeder gözümde, o yüzden acun fotoğrafı beni de ayar etti. mekanına hayırlı olsuna gelen adamı kovalayacak değil ama acun'u görünce mantıklı düşünemiyorum. ne itici bir adamdır arkadaş. sneijder de hiç mi takip etmez medyayı. niye sosyal medyadan taraftara en azından bir mesaj vermez. neden hiç açıklama gereği duymaz. boş da olsa en azından neden bir "bomba gibi dönüyorum" mesajı vermez.

    seni sevenleri üzüyorlar be wes. sen de bunlara oluk oluk malzeme veriyorsun oradan. böyle giderse dursun cemaati ve ferit şahenk medyası muradına erecek, bizde de tepki verecek bir hal bile kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın