resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14075
    bu işin tadı kaçmaya başladı.bazı taraftarlarımızın sneijder'i göndermek ve küçük düşürmek için yapmadığı kalmadı, ben onları görünce utanıyorum artık. bazı taraftarımız her şeye rağmen destekliyorken son günlerdeki gelişmeler ve kampa hala katılmaması üzerine desteği çekmiş durumdalar, onları gayet iyi anlıyorum, bir de benim gibi hala gelip toparlayacağını ve cevabını sahada vereceğini düşünen ve adamı dursun aydın özbek yönetimine yem etmek istemeyenler var.

    her ne kadar bu kampa katılmama mevzusunda yönetimi 1. derece de sorumlu görsem de(sneijder gitti diye manipülatif haber yaptırıp taraftar tepkisini test eden iğrenç bir yönetimimiz var) sneijder'in hala gelmemiş olması beni de rahatsız ediyor.

    yalnız adam kendi mekanına türkiye'den gelen ünlü bir şahısla fotoğraf çektirdi diye rahatsız olan da herhalde hiç misafir ağırlamamış. lan küs olduğun adam gelse evine gene misafir edersin, insanlık bunu gerektirir. sen fener formasıyla ibiza'ya git, eğer kıyafet kısıtı yoksa mekanda seni de ağırlarlar yani bu bir şey değil.

    hayır yani bu acun muhabbetine en çok takılanlar da fatih terim için bu konuda tek kelime etmemişlerdir muhtemelen.

    http://fotocdncube.gazetevatan.com/...bombasi--2801203.Gif

    dediğim gibi artık gelmesi ve bu işi çözmesi lazım. yalnız sneijder giderse de herhalde dünya yıldızı bir oyuncuyu yönetemeyen yönetimi ve hocayı da biraz eleştirmek hakkımız olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın