resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14066
    takım kamptayken tatil yapmasını doğru bulmuyorum.

    fakat buradaki esaslı hatayı sneijder'de değil, ona izni veren dangalakta aramak doğru olacaktır. türk insanı olarak sorunun kaynağını tespit etmekte hep yetersiziz. dolayısıyla çözüm üretmekte de son derece kısırız. bu ufak değil büyük bir kusur. yavaş yavaş ülkeyi uçurumun kenarına kadar getirdi.

    meseleye sneijder özelinde bakarsak, adam zaten mobbingi yiyor, zaten birlikte oynadığı sabri-semih-umut bulut-selçuk gibi isimler için kim bilir neler düşünüyor, zaten yıldız ve egosu yüksek... zaten motivasyonunu piç etmişsin. izni verirsen kullanır. vermeyeceksin. ama kime diyorum ben? yasin'i her kadro dışı bırakışında gün geçmeden affeden bir yönetim var ortada. geçen sezon sonunda uygulamayacağını bile bile aptalın kesmeyeceği cezaları kesen bir yönetim var ortada. malesef...

    işin daha da kötüsü yönetim o kadar ahlaksız ki, sneijder'i taraftarın gözünden düşürebilmek için medya ile her türlü algı oyununu yapıyor.

    bir de acun ılıcalı ile pozu çıkmış sneijder'in. sneijder düşmanı bir kitle var. fakat düşmanlıklarını bence(altını çizerim, bence) geçerli bir nedene dayandıramıyorlar. ve ilginç şekilde acun üzerinden samimiyet arıyorlar. aynı kitlenin survivor'da türlü şaklabanlıklar yapan fatih terim hakkında iki kelam ettiğini görmedik? göremedik?

    sneijder acun'la halı saha maçına çıkıp da sağlığını mı tehlikeye atmış? ya da gün geçmemiş ki boy boy fotoğraf verip aziz yıldırım'a falan selam mı çakmış? hayır. peki acun'un peşinden mi koşturmuş? o da hayır. açtığı bara gelen bir celebrityi konuk etmiş. napacaktı? almayacak mıydı bara? hoş geldin demeyecek miydi? ben olsam ben de paylaşırım o fotoğrafı. sneijder galatasaray kariyeri bitince bu ülkeden siktirolup gidecek. acun'la bir işi kalmayacak. yani durumu arda'dan falan çok farklı.

    bu gün izne rağmen antrenmanda olmaması eleştirilecek esas meseledir benim nazarımda. ama hadi itiraf et, sezon sonundan beri sneijder'in yaşadıklarını sen de yaşasan sonuna kadar kullanırdın verilen süreyi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın