• 703
    iyi ki gittin sinan. çok teşekkür ediyorum. bu karakterdeki insanları yanlış tanıyıp ömür boyu iyi anacağımıza kim olduklarını erken öğrenmek her zaman iyidir. bizi sevenlere ihanet etmeyelim demiş, diyen, diyebilecek kaç isim oldu bilmiyoruz. şu anda efsane olarak andığımız; ancak hatırlı bir teklif karşısında o takıma gidebilecek karakterde kim varsa keşke gitseydi. bunu bilmeden değer verdiğimiz kaç isim vardır kim bilir...

    milyonlarca insanın sevgisini, saygısını kazanıp bunu yıllarca sonra da koruyabilmek herkesin harcı değil. illa bu gidenlere küfür kıyamet girmek gerekir diye demiyorum; ama kimseyi de tabulaştırmaya gerek olmadığını tarih bize tekrar tekrar hatırlatıyor. fenerbahçe'ye transfer olmuş sporcularımız da oldu; her ne kadar sonrasında özür dilediğine canlı olarak şahit olsam da efsanemizden, kaptanımızdan bir ankara deplasmanında kol hareketi de yedik.

    önemli olan galatasaray'dır. bu kulüpten ücretini alıp karşılığında sorumluluğunu yerine getiren her kişiyi efsane statüsüne çıkartmamak gerekiyor.

    dilerim ki sadece hak edenlere, galatasaraylılığın ne olduğunu yüreğinde hisseden kişilere karşı bu sevgi ve saygıyı gösteririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın