• 657
    kararını objektif bir şekilde sorgulayınca çok mantıksız durmuyor. sadece maddi olarak değil, hedef olarak da ciddi küçülmeye giden, saygı duyulan koçun birilerine yedirildiği, yönetimin basketbola dış kapının mandalı muamelesi yaptığı bir takımdan öyle ya da böyle euroleague şampiyonu bir takıma gitti.

    sinanın diğer kaptanlardan farklı olarak karşı cepheyle köprüleri yıkan hiç bir davranışı yoktu. bunu "yarın öbür gün ben bu takıma giderim ona göre davranayım" şeklinde olmadığını düşünüyorum. karakter olarak, basketbola bakış olarak bu davranışların adamı zaten sinan ve camiamız tarafından bu kadar benimsenmesinin sebebi de bence buydu.

    ama insanın içi cız ediyor be. yani hiç gözümün önüne getiremiyorum sinanı o formayla. yani nolurdu 150 bin dolar az kazanıp, yakın hedefler sahibi bir diğer takım olan, hatta seni sen yapan takım olan efese gitseydin? bakınca evet mantıklı ama can yakan bir transfer oldu malesef.

    bu arada bütün bu süreçin birinci sorumlusu da kendi basketbol şubesine üvey evlat muamelesi yapan yönetimdir. şu durumda takımda kalmak için ışıl alben kadar galatadaraylı olmak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın