• 640
    kendisinin fenerbahçe doğuş'a transfer olması kaptan da olsa, galatasaraylı olsa da açıkçası hissi olarak beni olumlu olumsuz çok etkilemedi. kendisine küfretmeye, sinirlenip üzülmeye bence gerek yok, o yaşta bir sporcu için ayağına gelen iyi bir fırsattı kullandı.

    bizdeki son senesinde performansı bence oldukça kötüydü fakat bu yaştaki bir adamın alması gerekenden fazla süre alması, onu benche atacak adamın alınmaması da kendi suçu değildi.

    şahsen tanımıyoruz, içten pazarlıklı mıdır, o mudur bu mudur bilmiyoruz. bize sağlam katkıları olmuştur, strasbourg maçındaki turnikenin sevincini yerinde yaşadım, benim için unutulmaz bir maçtı , tüm yaptıkları için teşekkür ederiz, fakat bu performans ve maaş yükü ile bu sene gitmesi gerekiyordu, gitti ben gitmesine sevindim. bu seneki bütçemiz de bu adamı benche çekebilecek bir bütçe değil zaten.

    benim gözümde öyle büyük bir galatasaray efsanesi olmadığından belki de gittikten sonra kime gittiği de çok umurumda olmadı. sıcak tepkileri bütçeyi 4,5 mio eur olarak belirleyenlere, play-off maçında tribündeki yerlerini almayan yöneticiler üzerinde yoğunlaştırmak daha mantıklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın