resim
Rüştü Reçber
Görev:Gençlik Gelişim Performans Merkezi Çalışanı
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 356
    barcelona tarihinde rochemback, geovanni, keirrison, afellay, alexander hleb, alfonso, gerard lopez, petit, christanval, chygrynskiy, martin caceres, henrique adriano gibi isimlerle birlikte anılacaktır bu kadar övdüğü kişi. bu isimlerin ortak yönü nedir biliyo musun rüştücüm? yüksek maliyetlerle, büyük ümitlerle transfer edilip hayal kırıklığı yaşatmalarıdır.

    bak overmars, saviola, riquelme, ibrahimovic gibi isimleri saymadım farkındaysan. bu isimler büyük beklentileri karşılayamadı ama en azından bir iz bıraktılar kulüp tarihinde.

    hayatta satmazlar dediğin isme ödedikleri bonservisi çin'den telafi etme şansı doğsa o malum replikle şu dakika gönderirler. ama senin mantığına göre paranın esiri oluyorlar böyle akıllı bir hamleyle.

    takım zaten kadro sıkıntısı çekiyormuş. barcelona'ya, la liga'ya futbolcular gelmek istemiyor mu acaba? ya da avrupa'da üst düzey futbolcu mu yetişmiyor?

    neresinden tutsan elinde kalıyor, öyle bir yazı. bizim üzüldüğümüz nokta şu; bu ve bunun türevi isimlerin türk futbol tarihinde "efsane" olarak anılacak olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın