• 28208
    " dilimize doladık arda turan’ı, yanlış bir şey yaptı ya… hiç affetmeyiz böyle bir şey yapan birini. yakalamışız ya, fırsat bu fırsat, vur yerden yere. ne futbolculuğu kaldı ne adamlığı…

    her gün ‘barcelona kulübü arda’yı yollamak istiyor’ haberleri. kilosunu kıyaslama haberleri falan filan. hakikaten biz bozulmuşuz. insanı itibarsızlaştırmada üzerimize yok. başka ülkelerde neler yaparlar futbolcular ve neyle karşılaşırlar haberimiz yok galiba. herhalde bakmak istemiyoruz. üstelik her şeyi de google amca’ya sorarken bir de!

    öyle bir teklif ki…

    işin aslı ne biliyor musunuz? barcelona’nın yeni teknik direktörü ernesto valverde zaten kadro sıkıntısı çeken takımdan kimseyi yollamak istemiyor. hele ki 12’nci, 13’üncü adam olan arda’yı hiç. fakat çin’den arda’ya öyle bir teklif var ki, gel gör ki arda gitmek ister. ama dediğim gibi barcelona paranın esiri olursa verir, onun dışında arda’yı satması mümkün değil…

    bu arada gelen teklife de hiçbir futbolcunun ‘hayır’ diyemeyeceği türden. böyle bir gerçek varken, arda kardeşim olsun varsın sen sıkma canını, altın çamura düşmekle değer kaybetmez. "

    rüştü reçber

    yuh be kardeşim, barcelona kulübü paranın esiri olursa arda'yı satarmış. onun dışında satmazmış. arda onlar için vazgeçilmez konumdaymış, 12-13.adammış.

    arda'ya baba filmlerindeki gibi reddedemeyeceği bir teklif gelmiş çin'den. yoksa arda barcelona'da şov yapmaya devam ederdi eminim, mecburen bu teklifi kabul etmek zorunda kalacak şimdi maalesef.

    arda'nın kilosuyla ilgili haberler çıkıyomuş. çok yanlışmış. yurtdışında futbolcular neler neler yapıyomuş, hiç haber çıkmıyomuş. gazeteci dövüp, umre'ye gidip ardından mykonos'a giden arda'ya haksızlık ediliyormuş. e be gerizekalı arda'nın kilo haberi defalarca yurt dışı gazetelerde yazıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın