resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10986
    gözlemlendiğinden daha kötü olduğuna inandığım kaptanımsı.

    öncelikle, kaptanlık pazu bandını takıp da galatasaray formasıyla sahaya çıkan herhangi bir oyuncunun sessiz, sakin, hakemin yanlışlarını - hatalarını kabullenerek 90 dakikayı tamamlayıp duşunu alıp eve gitmesini bekleyemezsin. hangi hakem hatasıyla ilgili konuştu ki? yada sahada hangi karara isyan etti? 4 şubat 2017'de başakşehir ile oynanan türkiye kupası son 16 maçında biz pozisyonda gönderilen lukas podolski - gönderilmesi gündemde olan wesley sneijder ve nigel de jong ve şu anda %100 kaptan olması gereken fernando muslera bile hakeme bir pozisyonda itiraz ederken kendisi arkasını dönüp gitmiştir. tıpkı fenerbahçe maçında formasını çıkartıp tugay kerimoğlu'ya verip gitmeye çalışması gibi.

    zaman zaman maçlarda pozisyonları vs. izlemek yerine bu arkadaşa kitlendiğim de doğrudur. kendisi topun kendisinde olmadığı zamanlarda herhangi bir şey ile ilgilenmiyor. şimdi, takımın kaptanı ve savunmayı hücum ile bağlayan kritik nokta olarak savunma top çıkartmaya çalışırken atıyorum semih kendisine pas verdiğinde bu arkadaş ne yapıyor? topu muslera'ya dönüyor, carole'e dönüyor, bazen semih'e geri oynadığı bile oluyor. ha bir şey olacağı yok zaten ama sabri mesela hücuma çıkıyor atıyor deparı orta açmak yerine bu arkadaş yanına sokulunca buna dönüyor ve selçuk ne yapıyor dersiniz? yapması gereken sol kanada uzun top atmak, 10 numaraya dönmek, 2. orta sahaya dönmek vs. değil mi? değil, bu arkadaş yanına doğru gelen birisini görür görmez alıyor topu koşarak orta saha çizgisini bizim sahaya doğru geçip muslera'ya atıyor. hadi, başla bir daha baştan hücuma çıkmaya.

    oyun içerisinde yaptığı hatalar hadi neyse tamam her futbolcu hata yapıyor diyelim, hatasını kovalayıp da yararlı bir şekilde iş yaptığını hiç gördünüz mü? yani topu rakipten alıp takımı hücuma çıkartmak gibisinden? ben en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum.

    kendisine karşı bir şey yapılması "zorunlu" olmuştur artık. çünkü sahaya çıktığı her maç verdiği zararı bir kenara bırakalım, kaptan olarak çıkması verdiği zararı daha da üst seviyeye çekmektedir. galatasaray kaptanı, sahada galatasaray'ın hakkını savunanlara denir. şu andaki hali ile selçuk en iyi olasılık 5 kişilik orta saha rotasyonunda 18'i yedekler tribünden ki bu aldığı para ile bunu da yaptıramayız, finansal durumumuz buna müsade etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın