• 8
    kulüpte sevdiklerimiz var sevmediklerimiz var, şartlardan memnun olduklarımız olmadıklarımız var, yeri geliyor eleştirmekten pesimistliğin doruğuna çıktığımı farkedip bu ben değilim ya diyorum ama düşününce tüm yazdıklarımız tartıştıklarımız ne olursa olsun hepsi ....-.... sezonu şampiyonu galatasaray ifadesini duyabilmek için.

    hiç şampiyon olursak bunlar iyice çöreklenir karamsarlığına kapılmayalım dostlar. galatasaray için yeri geliyor muhasebeci oluyoruz, yeri geliyor teknik direktörcülük oynuyoruz, yeri geliyor başkan oluyoruz. hepsi bir yana spor kulüplerini güçlendiren,yapılarını kuvvetlendiren, idari ve mali sürdürülebilirliği sağlayan yegane faktör sportif başarıdır. sportif başarılar sağlam ve sürdürülebilir kılındıkça dursun gibi demirören gibi tüm etkenler geçicidir. son tahlilde geriye dönüp baktığımızda gelmeyen şampiyonluklar kayıp olarak içimizi burkacaktır.

    ben 2017-2018 şampiyonu galatasaray yazısını görmeyi tüm heyecanımla bekliyor olacağım. yeter ki sürdürülebilirlik kavramı ve 2014-2015 şampiyonluğu ve sonrası bizim ve kulüp profesyonellerinin aklından çıkmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın