• 596
    kendisini çok severim, her ortamda da galatasaray'a yakışan bir kaptan olduğunu söyledim. hatta takımın havlucusu olup euroleague kupasını kaldıran melih mahmutoğlu'nu gördükten sonra, neredeyse her maç 30'ar küsür dakika canla başla oynayıp, eurocup kupasını kaldıran kaptanımızla gurur duydum.

    ama daha sonra beni şaşırtan bir olay, ergin ataman'la devam edilmeyeceğinin açıklanmasından sonra sosyal medyadan bir teşekkür mesajı bile yayınlamaması olmuştu. yayınladıysa da kusura bakmasın görmemişim, ama göksenin köksal'ın yazdığını falan hatırlıyorum.

    şimdi önünde kariyerine euroleague şampiyonluğu ekleme şansı var, fenere gitmek istemesinin sebebi de budur büyük ihtimalle, para olduğunu düşünmek istemiyorum. kendisi için de çok zor bir karar, bir tarafta kariyeri bitmeden kazanabileceği en büyük kupayı kazanma şansı, diğer tarafta bundan sonraki hayatında, desteklediği takımın taraftarları tarafından artık kaptan, efsane olarak görülmeyecek, hatta bir kısım tarafından nefret edilecek bir isim olmak. yine de kendisine fazla kızamıyorum, sadece üzücü. fenerbahçe'ye giderse de hissedeceklerim nefret olmaz, sadece üzülürüm, hem bu duruma düşen galatasaray için, hem bu kararı vermek zorunda kalan kendisi için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın