resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10966
    selçuk daha galatasaray forması ile sahaya çıkmadan formaya ismini yazdırmış biriyim. selçuk transferi açıklandığında, yanlış hatırlamıyorsam istatistik dersinin finaline hazırlanıyordum. o andan itibaren bir rahatlama gelmişti bana, beni sınava hazırlayan arkadaşımın da "bu kadar iyi adam mı yahu" dediği de kayıtlardaki yerini aldı.

    tabi o günlerin üzerinden çok vakit geçti. selçuk bence oyun zekası ile ön plana çıkan bir isimdi. fiziksel meziyetleri yoktu, yaşı gereği de yetersiz kalmıyordu. ama artık eski selçuk'tan bahsetmiyoruz. derbideki hareketi aklıma geldikçe beni üzer ama galatasaray'ı tercih ettiği şartlar bana kimliğini sorgulatmaz, beni telkin eder.

    selçuk neden yetersiz? kağıt üstünde takım kurarken bile selçuk'u defansif orta saha kabul edip yanına adam düşünseniz, ya da merkez orta saha kabul edip yanına defansif orta saha transferi yapsanız yine olmuyor. bu iki yükü de fiziksel olarak kaldırmaya müsait değil. en iyi zamanında da eksiği vardı ama yanında melo gibi de bir adam vardı. aldığı para galatasaray futbol takımı için bir yüktür. bu birlikteliğin devam etmesi hem kendisine, hem takıma zarar vermektedir. sneijder konusunda kumar oynama sinyalleri veren yönetimin, aynı dirayeti kendisi konusunda da göstermesi gerekir. ve galatasaray selçuk inan'ın yerini çok rahat bir şekilde doldurabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın