resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 188
    işkembeden sallamanın kolay olduğu, bir nevi yönetimin yeni paratoneri. arkadaşlar, bu ülke daha 1 yıl olmadı askeri darbe atlattı, son 2 yılda sadece sivillere yönelik olan terör saldıralarında 1000'in üzerinde insan öldü ve yaralandı. ülkemiz imaj ve yönetim şekli olarak batı avrupalı ülkelere göre çok geride. ayrıca ülkede oynanan futbol bok gibi, takımlarımız avrupa'da sanıyorum en son 4 yıl önce kayda değer başarılar elde etti. ondan önce berbat ve hala davaları devam eden bir şike süreci yaşandı. tabi ki avrupa'nın göbeğinde fransa'da ya da italya'da ya da ispanya'da oynayan başaltı oyuncular orada kazandıklarının 2-3 misline buraya gelecek. ne olacaktı yani aynı paraya mı gelecekti? buna hakikaten inanıyor musun şöyle bir düşününce?

    öte yandan şu andaki futbol piyasasından habersiz miyiz? mbappe denen daha 19 yaşında ve 3 sene sonra ne olacağı bile belli olmayan bir oyuncu için 150 milyon euro istiyor monaco! 150 milyon euro! ve bu adamın yeni bir martial olmayacağının garantisi asla yok ki bilenler hatırlar, o martial tam 80 milyon euro'ya transfer edilmişti aynı monaco'dan.

    şampiyonlar ligine gidemediğin, avrupa ligine en alt elemeden başladığın, 2 yıldır ilk 3'e giremediğin bir türkiye ligi takımına hangi şartlarda oyuncular gelebilirdi ki? martin linnes ya da lionel carole gibi oyuncular da aldık, gayet de makul maliyetlere aldık. sonuç nedir peki? önce 6'ncılık sonra 4'ncülük. kim ne derse desin, belhanda da gomis de avrupa piyasasında rüştlerini ispat etmiş başaltı oyunculardır. tutar tutmaz olur olmaz orasını bilemem ama iyi oyunculardır. ikisinin de çok iyi geçirdikleri bir sezonun sonunda transfer edildikleri paralar, yukarıda tek tek saydığım ve içinde bulunduğumuz tüm şartlara göre anormal değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın