resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13992
    sneijder, iki yıl önce* kampa sebepsiz geç katılmış, katıldığında aşırı kilolarıyla dikkat çekmiş, sezon başladıktan sonra kilo vermeye çalışmış, bu sebeple sık sık sakatlık yaşayıp kötü bir sezon geçirmişti. geçen yıl da* yine kampa geç katılmış, ilk yarının sonuna doğru form tutmuş, başakşehir kupa maçında darbeye bağlı olmayan bir sakatlık yaşamış, ligin ikinci yarısında da kötü bir performans sergilemişti.

    kampa çok geç katılmasının sakatlık ve formsuzluk yaşamasına sebep olduğu aşikar. ancak takıma zararı bundan ibaret değil. iş hayatına başlayanların da onaylayacağı üzere, bunun takım üzerinde de olumsuz etkileri olacaktır. bir ya da birkaç kişi, bahanesiz, uzun süreli tatil yaparken, çalışmalara başlayan takımın geri kalanında adaletsizliğin yarattığı isteksizlik görülebilir. en önemlisi de takım olgusu zedelenecektir. örneğin beşiktaş'ın son yıllarda yakaladığı başarıdaki temel nedenin, sağlıklı işleyen doğru organizasyon yapısı, buna bağlı yüksek bireysel performans ve takım olma hissiyatı olduğu söylenebilir.

    gönlümden geçen, arkadaşları istanbul sıcağında çalışmalara başlamışken tatilini uzatmaması, takıma katılarak form tutması ve kurulmakta olan takımın liderliğini üstlenmesi. formda ve arzulu bir sneijder etrafında kurulacak takımın, özbek yönetimine rağmen başarılı olabileceğini düşünüyorum.

    ancak son iki yılki gibi takıma çok geç katılacaksan, sporcu adama yakışmayacak kilolarla futbol oynacaksan, iki depar atınca sakatlanıp sezonun büyük kısmını sakat geçireceksen, bir de üstüne takımda disiplin sorunlara sebep olacaksan lütfen git! seni, dördüncü yıldızın mimarı, juventus maçının yıldızı, muhteşem golleriyle yad ettiğimiz dünya yıldızı olarak hatırlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın