• 581
    kendisinin galatasaray'dan gidişi benim gözümde galatasaray basketbol takımının sembolik olarak kapanışı demektir. gerekirse kaptana en yüksek bütçeyi ayırırsın, hala diğer kulüplerle fark varsa durumu izah edersin ve anlayış beklersin, o da arma için gerekli özveriyi yapar anlaşırsınız. eğer arada kapanmayacak farklar varsa bu konuda nötrüm biraz. yani biz geçen yıl 1 m euro verdik de bu yıl 250 veriyorsak o iş olmaz. adamın belli bir hayat standardı,borcu, kredisi vs vardır.

    ama 750 bin euro teklif edersin fener de 1 m euro veriyordur. her ne kadar aradaki fark yaklaşık 1 milyon tl olsa da %25'lik bir indirime gitmesini, kaptan olduğu ve bayrak adam olduğu için bekleyebilirsin.

    şu an durum nedir bilmiyorum ama basketbol takımımızın içinin boşaltıldığı ve küçüldüğü net. sadece adımız olacak ligde. fener daha yeni doğuş'la yıllık 15 m dolara anlaşma yapmışken ekonomik olarak zaten yarışamazsın.

    dilerim fener'e gitmez ama hiçbir fenerlinin de sinan'a tepki göstereceğini sanmam çünkü oldukça efendi ve karakterli bir adam sinan güler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın