resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13928
    galatasaray tarihine ismini altin harflerle yazdirmistir ancak su bir gercek ki prime zamani da geride kalmistir. gelinen noktada takimdan ayrilmasi icin en dogru zaman gelecek sezondur ancak teknik ekip tasarrufunu bu yil kullanmistir. tamam kabullenmesi zor ama son 3 sezonun ardindan 4 aylik teknik direktore sovup sovusturmek yerine ne olacagini gormek lazim bi...

    isi dursun ozbek yonetimine baglamak ise dunyalar sacmasidir. koskoca galatasaray baskani sneijder'i kendine can simidi gorecek kadar basiretsiz ve ayni zamanda oyuncunun takimdan ayrilmasi halinde nasil bir tepki ile karsilasacagini tahmin edecek kadar da zekidir diye dusunuyorum. onun icin de göt kesen bir karar olmustur bu. yeni kurulacak sistemde sneijder dusunulmuyor ve tek basina 6 milyon euroluk maliyet kulubede oturtulmak istenmiyor, alicisi varken degerlendirilmek isteniyor is bu kadar basit. biraz fazla mi duygusal olduk yok uzerine yapilan algilar, yok medya... yakin tarihten ornek, ben melo'nun galatasaray'da florya olsun lise olsun medya olsun bir allahin gunu mobbinge ugramadigi gun bilmiyorum, kalmak isteyen kaliyor, kalmistir bi sekilde.

    takim kamptayken instagram uzerinden 20 saniyelik canli yayinda yeni mekanindan direk dansi yayini yapmasi da isi diger cepheden bitiren son kursun oldu sanirim. wes'in yasattiklari icin omrumden 5 yil zekat verdim bile ama bu noktadan sonra allaha emanet olsun. cok ince bir cizgi var, iki taraf da kendine hakim olmali ve yollar klas ayrilmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın