resim
William-Jacques Vainqueur
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Fransa
  • 86
    maalesef hem yaşıyla hem de temposu ile yetersiz kalacak bir futbolcu orta sahada. vainqueur ismini kim böyle ballandırıyor bilmiyorum ama işin gerçeği aman aman bir futbolcu olmadığıdır. ha orta sahamızdaki her isimden görece kalite olduğu doğrudur, bu demek değildir ki kalitelidir. de jong'un iki tık ilerisini oynayabilir, orta çember civarında al gülüm ver gülümle, toptan kaçarak, boşluklara gidip saklanarak zaman geçirebilir. yine arada kayarak top kapıp takımı hırslandırabilir ama...

    eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bu saatten sonra -yapılması beklenen transferler de yapıldıktan sonra- uefa avrupa ligi'nin doğal favorisi olacağız. alacağımız isimleri de bu doğrultuda seçmek kulübün hedefleri ve geleceği açısından daha faydalı duruyor. vainqueur bizi 1-2 yıl idareten götürebilir, ya avrupa ligi hedefi? bu adam mı bizi finale çıkartacak?
    yanlış isim çok yanlış. bu hedeflere çok yanlış isim.

    orta sahamızdaki en büyük sorun tempoyken gidip maliyetli ve 30 yaşında temposuz bir oyuncu alırsak aklımıza tüküreyim.
    vainqueur'un maçlarını izleyiniz, top ona gelirse oyunda gelmezse ara ki bulasın. böyle bir isme ihtiyacımız yok.
    bizim ihtiyacımız topa giden, boşlukları dolduran, ısıran bir orta saha. olduğu yerde topu bekleyen değil.

    böyle adamlarla maç kazanılsaydı fenerbahçe geçtiğimiz sezon puan kaybetmezdi zira mehmet topal da josef de her ne kadar sevmesek de vainqueur'u donunda sallar. bir de düşünün adamlar iki tane aynı tip adamla oynamalarına rağmen orta sahaları hallaç pamuğuna döndü bazı maçlarda. modern futbol iki yönlü orta sahayla oynanıyor. tamam bir tane box to box bir tane çapa orta sahan olursa da başarı sağlayabilirsin ama en doğrusu iki tane box to box bence. peşinen söylüyorum, oyuncudan kim fayda sağlayacak bilemem ama bu adam de jong'un biraz daha dirisi. olay bu. farklı beklentiler içine giren arkadaşlara soğuk bir su içmelerini ve biraz soluklanmalarını öneririm.

    lemina dururken, asamoah dururken sırf taraftar onu istiyor diye vainqueur alınırsa çok ah vah çekeriz. demem o ki yine isteyin istemeyin demiyorum ama sessiz isteyin, içinizden isteyin, tanrıdan buda'dan, ineklerden, isa'dan, muhammed'den isteyin. twitter'da falan istemeyin, dillendirmeyin, yazmayın istediğinizi.

    ne güzel huzurlu bir transfer dönemi geçiriyoruz ama bir vida bir de vaiqueur alınacak diye ödüm kopuyor. hadi vainqueur yine neyse o kadar kötü bir futbolcu değil en azından sırıtmaz ama yani vida falan gelirse korkunç şeyler olur. galatasaray taraftarı vizyonludur, galatasaray taraftarı bilir işini. bilirsiniz değil mi işinizi ha? lütfen bilin, lütfen bu iki adamı en azından şu dönemde dillendirmeyin. vainqueur için hiç değilse bir tane box to box alınmasını bekleyin. sonra her şey serbest.
App Store'dan indirin Google Play'den alın