resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 737
    gerçekten aslan yeleli, gerçekten aslan görünümlü yeni sprinter santraforumuz. aslan gibi aslan yani. türkiye liginde çok ama çok güzel işler yapar, goller atar, attırır ve de kombine sattırır.

    geçen sezonun başında alınması gerekiyordu ama gidip eren, serdar aziz, ahmet çalık ve luis cavanda'ya yatırdılar euroları. şimdi sormak lazım geçen sezon başında aklınız neredeydi? bağırdık, çağırdık, diz çöküp yalvardık neden duymadınız?

    aynı şey maicon için de geçerli hatta belhanda için de. para vereceksen yıldızlara vereceksin. az alacaksın ama yıldız alacaksın. gücün yetmiyorsa da kiralayacaksın. çöpleri gönderip yeni çöpler almanın ne anlamı var.

    geçen sezon başında bu sözlüğün büyük çoğunluğunun istediği transferlerdi bunlar. neden bir yılımızı yediniz?

    daha her şey bitmedi; 1. sınıf bir sağ bek, selçuk inan'ı kulübeye gönderecek bir ön libero bekliyoruz. eren'i satıp yerine iyi bir yedek santrafor bekliyoruz. gerekirse kiralık olsun ama önceliğimiz bu mevkiler olsun.

    sneijder bu takımda çılgın attırır. tabi beyinsiz yönetim göndermezse ya da bıkıp kendi gitmezse. gitme şino, bırakma bizi, bu taraftar sana vurgun. bu sezonu, bu kadroyu sensiz bırakma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın