• 606
    kendisini tanımam etmem (lan belki tanıyorumdur); ancak galatasaray hakkında çıkan transfer dedikodularını kendisi doğrulamadığı sürece ciddiye almıyorum. bu "her söylediği doğru" demek değil, ancak burada prim yapmak amacıyla yazmadığından (muhtemelen sözlüğün en bilinen yazarı zaten) gerçekten aldığı duyumları paylaştığına inanıyorum. duyum diyoruz sonuçta; doğru olup olmaması veya nihayete erip ermemesi onun elinde olan bir şey değil. adam burada, gazete sattırmak veya tık almak amacıyla paylaşmıyor.

    kendisi o derece bağımlılık yapıyor ve evet, bir çok insan gibi benim de kadromdaki tek yazar. önce sözlüğe girip kabaran başlıklara bakıyorum, sonra kadro kısmına tıklayarak işin aslı astarı hakkında kendisi bir şey yazmış mı diye kontrol ediyorum. olumlu yazmışsa heyecanlanıyorum isme göre.

    eskiden "imza atmadan inanmam" şeklinde olan inancımı "quakerboy doğrulamıyorsa olmaz" şeklinde değiştirmeyi başardığından, orta saha transferi ile ilgili müspet bilgilendirmelerini heyecanla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın