• 3142
    (bkz: atletizm)

    2017 - 18 sezonunda atlet afrika asıllı amerikalılar ile başarı kovalayacağına inandığım takım. bu şekilde düşünüyor olmamın iki sebebi var.

    ilki, bütçe.

    4 milyon €'luk kasa ile formunun zirvesindeki elit sporcuları, üst düzey avrupalı basketbolcuları ekibinize dahil edemezsiniz. bu noktada yönelmeniz gereken ilk pazar nba yaz ligi piyasası. başarıya aç, genç ve potansiyelli arkadaşlar açısından nimet.

    ikinci neden, koç.

    erman kunter'in varlığı işin bu noktasında bir artı. atlet amerikalı tercihlerinde genellikle hedefi tutturan bir adam. zaten kendisinin özellikle fransa basketbolunda çok tutulmasının sebeplerinden biri de bu. kurduğu ekibin atletizmine önem veren bir düşünce yapısı var.

    2016 - 17 kadromuz atletizm konusunda son derece yetersizdi, (bkz: galatasaray erkek basketbol takımı/#2126170). şahsen bu doğrultuda oluşturulacak kadro mühendisliğine ben tamamım. fundamental tek başına yetmiyor artık. vladimir micov örneğin. çok sevdik, seviyoruz da fakat üst düzey maçlarda ön alan savunmamız verdiği açıklar sebebiyle delik deşik oldu. keza sinan güler. kendisiyle ilgili halen 'çok iyi savunmacı' olduğu algısı var. kendisinin gerçek anlamda iyi savunma yaptığı sezon efes pilsen'e transfer olmadan önceki beşiktaş sezonuydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın