• 73
    orta sahası iyi olanın kazanacağı sezondur.

    bjknin hamlelerini görmedik. bjk yaşlı bir takım. yenilenmeleri lazım. yavaş yavaş olacak bir iş de değil bu. bu sezon bjknin düşüşü olabilir. transferlerine ve uyumlarına bağlı.

    fener'in ilk 3 hamlesi harika olmasa da işlerini görecek gibi duruyor. dirar çok ekstra bir oyucu değil. valbuena iyi hamle. mehmet ekici de fena değil. ancak kjaer'i tutup tutamamaları önemli. lens'in döneceğini zannetmiyorum zira dirar ve valbuena kanatlarda, mehmet ekici ise ortada oynayacak. orta sahaları yine iyi. josef, ozan ve mehmet topal. fener yine ilk 3 görür.

    biz ise orta sahada hamle yapmadık. hala daha selçuk'un ilk 11'den kesilememesi çerçevesinden transfer yapıyoruz. tolga ve de jong ile yürümez bu işler. bir ara tolgay filan deniyordu ama yattı herhalde. velhasıl onun da selçuk'u kesmesine izin verilmez. defansta ise maicon tamam diye düşünürsen hala daha sol bek sıkıntımız mevcut. sağ beke bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum. zira linnes bence orayı götürür belki onu yedekleyecek biri düşünülebilir. maicon'un yanı ise muamma. serdar iyileşse bile pek matah bir adam değil. ahmet ve semih bomboş adamlar. koray da bir türlü isteneni veremedi. aslında maicon'un yanına yazılacak banko oyuncu kendisi bence. disiplini, sağlamlığı, yanındakiyle anlaşmaya çalışması vb. önemli meziyetler. en azından maicon gibi bir oyuncuya uyabilir. diğerleri ise kendi kafalarına göre takılacaklar.

    işin daha kötüsü hücum aslında. podolski, bruma ve sneijder yerine gomis ve belhanda geldi. başka kanat oyuncusu alınmayacak. bunun nedeni de yasin. garry ve sinan zor girerler kadroya. ya da dönüşümlü oynarlar belki. yasin ise sanki amtahmış gibi sürekli oynatılacak. göreceğim ben sneijder olmadan yasin'i.

    kısaca biz yine 4-5 arası oynarız. işler kötü giderse 7-8 arasına düşebiliriz. zira orta sahamız çok ama çok yetersiz. oraya 2 tane banko transfer yapmadan da bu işler düzelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın