• 590
    kadromdaki 4 yazardan birisi, severek yazdiklarini okuyorum, yazadursun. ancak, kendisinin de vakti zamaninda soyledigi gibi "transfer işi çok çetrefilli bir süreç.".
    (bkz: quakerboy/#1969533)

    kendisinin olmayan bir seyi yazmadigindan, yalan yazmadigindan eminim. ancak her gazeteci gibi, onun da duymadigi haberler olabilir veya transfer isinin cetrefilli olmasindan dolayi yazdiklari gerceklesmeyebilir, bunun da farkindayim; asagidaki orneklerde oldugu gibi.
    (bkz: jose ernesto sosa/#1986934)
    (bkz: aleksandar kolarov/#1984091)
    (bkz: gökhan gönül/#1975706)
    (bkz: moussa dembele/#1975700)
    (bkz: jose fernando viana de santana fernandao/#2087186)

    tabii ki transfer icin her gorustugumuz futbolcu bize gelecek degil, tabii ki ilgi alanimizda olmayan bir futbolcu daha sonra ilgi alanimiza girip bize gelebilir. quakerboy abimiz icerden (veya kulube yakin) biri oldugu icin, aslinda benim bekledigim, transfer haberinden fazlasi. mesela asagidaki entry'de vaadedilen gibi. bizim bilmedigimiz nasil bir iyi niyeti var dursun ozbek'in, cidden merak ediyordum bunu.
    (bkz: dursun aydın özbek/#2004188)

    veya bruma ile tudor'un yasadiklari, ibrahimovic'te olmayan neyi gormus tudor? kasimpasa macinda 18. dakikada oyundan cikmasina sebep olan neydi? sinan gumus bir anda nasil kadroda yer buldu kendine, yonetim mi istedi? son yasanilan komisyon meselesi ya da, haluk yurekli'nin vermedigi isimler, cenk ergun'un arkadasi olan vs kimlerdir? kulube bu denli yakin birisinin, belhanda'nin islak imzalı sözleşmesinin kulüpte kendisi için oluşturulan mavi dosyanın içinde oldugunu bilen birisinin bizi daha cok aydinlatmasini isterdim:(

    yogun transfer doneminde girdigin entryler icin emegine saglik. <3
App Store'dan indirin Google Play'den alın