resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 536
    transferi beni birçok açıdan endişelendiren muhtemel yeni oyuncumuz.

    ilk olarak herkesin malumu maliyeti, simdilik gereksiz bir bölgeye bu kadar para harcamak hiç mantıklı değil, ki bu kadar eksik bölgelerimiz varken ve yerleri çok ama çok kaliteli oyuncularla dolması gerekirken. artık idarelik transferlerin idare etmeyeceği bölgeler bunlar. eğer sol kanada alındı ise de birinci bölgesi sol kanat olmayan bir adama bu kadar para vermek mantıksızlıktan da öte. ayrıca bizim ilk kanat önceliğimiz sağ kanat olmalı. belhanda’nın sağ kanat oynayabileceğini de dusunmuyorum açıkçası.

    ikinci endişem sneijder’in gönderilmesi. sneijder’in gönderilmesi tartışılabilir elbette, burası yeri değil.

    üçüncü endişem sneijder forvet arkası oynarken belhanda’nın sol kanatta oynaması. geçen seneyi hatırlayın neredeyse tek gol silahımız, bruma’nın sol kanattan topu alıp gitmesi, yaptığı koşular-verkaçlar vs idi. yani bize kanatlarda delici isimler lazım, özellikle sneijder oynarken. çünkü sneijder bu tip kanatlarla çok iyi anlaşıyor ve çok iyi besliyor bu tip kanat oyuncularını. yasin’le bile nasıl anlaştığını hatırlayın. belhanda zannetmiyorum ki bu tip bir oyuncu. daha çok ayağına isteyen bir merkez orta saha görüntüsü çiziyor. ayrıca belhanda’nın sol kanat oynaması demek rodriguez’in sağ kanat oynaması demek, hatta belki de yasin’in oynaması demek. rodriguez sağ kanatta potansiyeline ulaşamıyor, kendisi sol kanatta değerlendirilmeli. kısaca belhanda’nın sol kanat oynaması hem belhanda’yı, hem sneijder’i, hem de rodriguez’i negatif etkileyecektir. keşke kendisine verilmesi planlanan paralar kaliteli, çizgiye inip orta yapabilen bir sağ kanata verilse...

    nerden bakılsa problem olarak görünen bir transfer belhanda. eğer gelirse tek ümidim 8 numara oynatılması... kendisini canlı izlemedim fakat videolardan izlediğim kadarıyla mücadeleci bir yapısı var. skora katkısı da istatistiklere bakılırsa beğenilmeyen sneijder’den az. dikine oynamayı seven de bir oyuncu. peki selçuk inan varken oynatılır mı? kendisine harcanan parayı kaliteli bir orta sahaya yatırsak daha iyi olmaz mı? ümidim bile bir problem. nerden baksam korkutan bir transfer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın