resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13768
    takımın yıllardır en büyük sorunu nedir? temposuz durağan futbol. sneijde gibi akıcı oyunda büyük fark yaratan hızlı düşünüp tek oynayan bir adam için ne büyük kabus düşünsenize. her seferinde top sizin olduğu yere gelene kadar defans tamamen kapanmış durumda. çünkü sizin arkanızda oynayan iki topçu da, hatta defans oyuncuları da yan pas üstadı.

    şimdi onların yerine dikine oynayabilen bir defans ve tempolu oynayan iki cengaverin geldiğini düşünün. topu alınca direk ileri oynayan. tek pas yapabilen. şimdi böyle bir ortamda bir de beklerinizin ileri çıktığını ve alan yarattığını düşünün. sonra da böyle bir takımda dünya kupası öncesi sneijderin neler yapabileceğini.

    tudor ve yönetim bu adamın başını yemezse, direnir ve efsane olursa önümüzdeki sene çok acayip bir sneijder izleyeceğiz ben buna eminim. belki de yıllardır ilk defa tempolu oynayacak bir takım kurma ihtimali var, tabi eğer selçuktan kurtulabilirsek. bırakın da böyle bir takımın beyni sneijder olsun.

    şimdiye kadar tabiri caizse fiziksel engelli bir takım vardı, şimdi ise sağlıklı bir vücut olabilir. ey yönetim sakın sneijderi harcamak gibi bir hataya düşme. bırakın adam en iyi bildiği şey yapsın. takımı yönetsin.

    diren ve efsane ol şino.
App Store'dan indirin Google Play'den alın