resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 1091
    kendisinin gonderilmesinin nedeni o devre arasi yapilan jo, dos santos vb. yabanci transferleriydi. o ara bir yabanci gonderilecekti ve en yakin aday nonda ve leo franco idi. bazi taraftarlar zaten forvet aldik nonda gidebilir diye dusunurken, bazilari da nonda'nin halen isimize yarayabilecegini leo franco'nun gitmesinin daha hayirli olacagini soylemisti. tabi leo franco'nun leo franco'lugunu yapmasina sadece iki ay vardi.

    (bkz: 28 mart 2010 galatasaray fenerbahce maci)

    o yuzden son donemlerde gene ara ara ittirsede henuz leo franco'nun ne denli sacma bir kaleci oldugu ogrenilmedigi icin nonda'da karar kilinmisti.

    eger nonda'yi tutabilseydik bir ihtimal atletico maclarini falan kurtarabilirdik zira jo (arkadaslari ona avarel de diyor:( )hemen sakatlanmis, forvetsiz kalmistik. kewell keita falan oynuyordu forvette.

    jo mu? gelisinden iki uc ay sonra kafaya sampanya dokmeli ilginc partiler vererek buraya asil amacinin futbol oynamamak oldugunu belli etmisti. hadi biz maldik ya, koskoca brezilya milli takimi da malmis demek ki adami 2014 dunya kupasinda hulk'in arkasina forvet olarak yazdilar. lan oglum ev sahipligi yaptigin dunya kupasinda jo nedir lan!?

    edit: mesajlar geliyor jo zaten uefa'da oynayamayacakti diye. onu biliyorum ama yonetim bakkal hesabi yaparak forvet aldik nonda'ya gerek yok diye adamin sozlesmesini fesh etti. ben de o donem destekledim ama leo franco'nun gitmesi lazimmis. sonra jo gene bir ara sakatlandi ligte de kewell ve keita forvet oynamisti. nonda en azindan bir iki salliyordu bazen. leo'yu gondersek aykut ve orkun'dan kalite olarak daha iyi olmadigindan (bunu anlamamiz fenerbahce yenilgisine maloldu) fazla birsey kaybetmeyecektik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın