resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10910
    insan ne oldum değil, ne olacağım demeli.

    yukarıda yazılan entrylerin (büyük çoğunluğu yaklaşık 2015 yılından sonrası) bir tanesini alın, eleştiri ve biraz da sitem oranını %1 seviyesine çekin ve 2012 yılında attığınızı düşünün.

    ne troll olmadığınız kalır, ne başka bir takım ajanı olup sözlüğe sızmadığınız, ne art niyetiniz. bir ihtimal bilmem ne çocuğu diye hakaret bile işitebilirdiniz. hatta belki de sözlükten atılmaya kadar gidebilecek bir sürece bile dahil olabilirdiniz.

    işte gün geldi, buradaki yazarların galatasaray'ın genel sıkıntılarının en büyüklerinden birisi olarak göstermeye başladığı bir adam haline geldi selçuk. haklılık payını falan geçtim, insan asla ben ne oldum delisi olmamalı. işte sonu böyle olabiliyor.

    bazen diyorum, bu futbolcuları fazla mı abartıyoruz. en kralı, allame-i cihan olsa en fazla messi olup, topu kaleye en fazla sayıda sokabilen bir cahil insan olabiliyor. yok uzaylıymış, yok yetenek kokuyormuş bilmem ne. top oynuyorlar lan işte ne uzaylısı. elalemin oğlu cern'de dünyanın merkezine araştırma aracı üretip yollama testleri yapıyor, bir diğeri uzaya uydu ve keşif aracı yollayıp kainat hakkında yeni bilgiler elde edebilmek adına gece gündüz bir araştırma içerisinde. prof. dr. aziz sancar, hasar görmüş dna sarmalını tedavi konulu çalışması ile geçen sene nobel ödülü almıştı mesela, bence asrın çalışması olarak bile değerlendirilebilir, ki sayın sancar da iyi bir galatasaray taraftarıdır. işte bak mucize yaratan insanlar bu değerli kişiler.

    al işte o uzaylı messi ve robot ronaldo dünya kadar vergi kaçırmışlar ispanya maliyesinden. menajerleri tam bir simsar, kulüpten tırtıklamadığı şey kalmamış, biz de burada bu adamların sidiğini yarıştırıyoruz.

    bence bu adamı bu hale biraz da biz getirdik ve bunu da hak ettik. ne yapmış kardeşim yani, iki sezon çok iyi top oynamışmış. al işte kıçını bir kere kaldırdığımız adamın götü arşı ala'dan inmiyor işte. kendini peygamber sanıyor.

    ulan ne güzel başlamıştım yine çıldıracak seviyede bitirdim entryi. kusura bakmayın, özür diliyorum. bayram günü fıttırdım yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın