• 58
    bir an önce öldürülmesi gereken yazar.

    lan oğlum size ne ? siz kimsiniz de adam nerede yazmış, eski nicki neymiş, dursunu niye eleştirmiş, hep aynı şeyi yazmış, aslında halimmiş ama şimdi kazancıymış, menapoza girmiş, ama aslında menapoza da girmemiş çünkü o başka sözlüklerde yazıyormuş.

    eskiden banlandı diye şimdi de banlanması gereken yazarmış çünkü cia ve mit ortak hareket ediyormuş.

    bu ülkede suç işleyen, hata yapan, arıza olan, hapse girenlerin bir an önce öldürülmesi gerekiyor çünkü daha önce bir hata işlemişler. ben öleyim o zaman ? eşim dostum ölsünler o zaman ? öyle mi ? öyle deyin hadi yürek varsa. asosyaller sizi.

    lan tekrar ediyorum size ne ? sen kimsin ya ? bırak adam istediği gibi yazsın, sinirini öfkesini belki çevresinde tek bir galatasaray'lı olmadığı için burada yazmak istiyor, belki hiç arkadaşı yok, belki buradan birileriyle tanışırım diye aktif olmaya çalışıyor. sen kendini ne zannediyorsun da bu kadar detaya girip adama hakaret edebiliyorsun.

    çeki düzen verin kendinize. karşınızdaki insanların yaşını, başını, neler yapabileceğini, kim olduklarını bilmeden büyük büyük konuşmayın. burada kimse sizin ağız kokunuzu çekmek zorunda değil. adam gibi beğenmiyorsan okumazsın geçer gidersin. elli kere başlığında yazmazsın.

    adama özelden mesaj attım küfür ediyorlar özelden deyip duruyor keyfi kaçmış. lan sen kimsin de insanların kısacık ömürlerinde bir kaç saatini senin yüzünden keyifsiz geçirmesini sağlayabiliyorsun ? bunu kendinde nasıl görebiliyorsun ?

    bu moderatörlerin bu olaya el atması lazım. vurun kahpeye hesabı birileri bok attığında ergenler de onlara uyup popüler olmak için bok atmaya başlıyorlar. kimsenin keyfini kimse kaçıramaz kardeşim.

    yazadursun. herkese inat yazsın. kendisini takip edeceğim. o eleştirdikçe o başlığa ben de eleştireceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın