• 50
    (bkz: kamajikaciya)

    kim olduğunu bilmeyenler varsa; kendisi sözlükteki huzuru katlettiği için uçurulmuştu. daha sonra aynı zamanda yazar olduğu ekşi'de, eleştirdiği ve çok da meraklısı olmadığını söylediği yere kazansever nickiyle çaktırmadan geri döndü. çaktırmadan diyorum çünkü başta kimse anlamadı, sonra yavaş birçok yazar arkadaş, gerek yazı tipinden, gerek saçma sapan agresifliğinden kim olduğunu kısa sürede anladı. hatta ekşi'de yazdığı bir entry'yi burada da girince yakayı ele verdi ama inkar etti. evet, adam kendini inkar etti. normal karşıladım, kamajikaciya başlığının altındaki entryleri okursanız dünyanın en büyük tutarsız adamı olduğunu anlarsınız. örnek olarak buyrun; (bkz: #1952853)

    geçtiğimiz ay, bir iki başlıkta yazdığım yorumlara garip cevaplar yazdı. kendisine mesaj attım. kamajikaciya olduğunu bildiğimi ve psikolojik sorunları olduğunu düşündüğümü söyledim. inkar etti yine.

    geçtiğimiz günlerde yine başlığı böyle hareketlenince twitter'da kendisini arattım. karşıma şöyle bir tweeti çıktı; https://twitter.com/...s/789885113765167105

    ne gariptir ki aynı gün yakın saatlerde sözlükte de şöyle bir şeyler karalamış; (bkz: #2048800)

    ekşi'de de şöyle yakalanmıştı; https://eksisozluk.com/entry/65971093, sözlükteki entrysi de buydu; (bkz: #2110793)

    soru şu; uçan adamların geri dönmesi serbest mi? serbest ise uçurmanın anlamı ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın