• 27
    bu konunun doğru dürüst gündem olmaması beni gerçekten şaşırttı. sözlükte her şey gündem olur ama hırsızlık ve galatasaray'ın soyulduğu iddiasına ses çıkaran yok. insanlar ise açık açık belhanda üzerinden galatasaray soyulurken bu soyguna ortak olma çabasında.

    hiç düşündünüz mü haluk yürekli'nin ortaya attığı 8 kişiyi. ben şimdi acı gerçeği size açıcam da ondan...

    1 kişi belhanda'nın menejerlik şirketi.
    3 kişi oyuncunun türkiye haklarına sahip menejerler.
    1 kişi belhanda'nın kardeşi.
    1 kişi fas milli takım teknik direktörü.
    1 kişi galatasaray liseli birisi. belhanda'nın türkiye haklarına sahip birilerine rağmen oyuncunun menejeri ile cenk ergün'ün arasında iletişim kuracakmış. ne gerek varsa ya da 3 kişi ne işe yarıyorsa...

    neyse esas bombaya gelelim.

    1 kişi de belli değilmiş.

    bu belli olmayan 1 kişi gerçek mi, yoksa haluk yürekli'nin komisyonu dağıtanlara beni de işe katın mesajı mı? haberlerin kesilmesi sizin de dikkatinizi çekmedi mi? ya da galatasaray yönetiminin hırsızlık iddiasına rağmen bu konuya tepki vermemesi?

    açık açık televizyon ekranından komisyon pazarlıkları yapılıyor. galatasaray'ın düştüğü durum budur. uğur karakullukçu meselesinden çok çok daha önemli bir meseledir bu. sosyal medyanın gücünü küçümsememek lazım. galatasaray bu meseleyi gündem yaparsa üzeri örtülemez. lütfen magazine değil bir defa da ahlaksızlığa yöneltin eleştirilerinizi. sneijder'in yaptığı 15 asisti küçümseyen sersemden bize ne? adam açık açık galatasaray'n soyulacağını söylüyor. kimsenin umrunda değil. çıldıracam yahu. bu kadar mı kanıksadık hırsızlığı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın