resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13754
    sezon seçen değil, hedefe göre oynayan, hala daha altın olan portakal. hakkında tartışmaların olması normal. bu performansla isim uyuşmuyor çünkü. bunun temel sebebi de bu adama kazanmak için sebep verilmemesidir şahsımca. biz bile işimizde yapıyoruz onun yaptığını.

    düşünün işinizin en iyilerinden birisiniz, çok iyi bir teklifle bir şirkete geçmiş, orada çalışacaksınız artık. gittiğiniz dönem şirket yeni bir yapılanma ile tüm çalışanlara bir hedef koymuş, siz de o hedef için çalışacak en önemli personelden birisiniz. şirket 2-3 sene tıkır tıkır çalışıp dünya çapında en iyi olamasa da büyük işler yapıyor. sonra şirket el değiştiriyor ve kötü yönetim ile eski halinden eser kalmıyor. yeni yönetim ile birlikte çalışma arkadaşlarınızın en önemli olanlarından bazıları gidiyor ve yerine çoğu iş bilmeyen birkaç personel alınıyor. iyi dönemlerde iyi çalışan personellerden bazıları da artık oturduğu yerde hiç iş yapmadan para kazanıyor. siz isim yapmış, sektördeki varlığını kanıtlamış biri olarak bu tabloda "ulan bu iş bilmezler yatıp bi bok yapmazken ben mi kurtarıcam tek başıma bu şirketi?" diye sormaz mısınız kendinize? siz hala en iyisiniz ama bulunduğunuz ortam en iyiyi haketmiyorsa en iyi olmanıza gerek yoktur. kimse kimseye hakettiğinden fazlasını vermez bu dünyada*

    ligteki diğer 10 numaralar da aynı anadolu takımlarına karşı oynadı fakat sneijder asist kralı oldu. hala daha en iyi olduğu aşikar olan bu adamdan mucize bekleyip yapamadığında yermek yerine, yönetimden olması gerekeni bekleyip, yapılmadığında yermek daha mantıklı olur bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın