resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13753
    kale hariç hemen her bölgeye futbolcular bakılıyor ismi geçen futbolcularda sıradan topçular değil yetenekli ve kendini ispatlamış topçular. bizim yönetim, teknik heyet ve bazı taraftarlar bu adamı göndererek takımın çehresinin değişeceğini düşünüyor. bu kadar net transferler yapmaya çalışırken takımın organizasyonunu sağlayacak 1 numaralı adamı göndermeye çalışmayı hiç anlamıyorum. eğer çehre gerçekten değişsin istiyorsak selçuk'la beraber paket yapıp yollamamız gerekir. çünkü selçuk çok iyi seneye kesin oynayacak biz memnunuz diyen bir yönetim ve teknik heyetin sneijder tempoyu kaldıramaz yaşlı deme lüksü yok, olamaz. altında bir art niyet ararım.

    2 sene boyunca umut bulut ve burak yılmaz'la oynamaya çalıştı bu adam birinde de zaten muslera ile beraber takımı şampiyon yaptılar. drogba, riera, eboue, melo sonrası ciddi anlamda kaliteli oyuncu sıkıntısı çektik. takımı kaliteli futbolu bilen, oynayan adamlara kurarsak bu adam gene salarsa kendini o zaman oturur tekrar konuşuruz.
    son 2 senedir gerçekten çok çok kötü hele o göbek hiç kabul edilir bir şey değil. ancak bahsi geçen futbolcu da sneijder-ki bu durumun böyle olmasının ana sebebi de yine teknik heyet, yönetim ve yapılan saçma sapan transferler. ben bu senede kalması taraftarıyım top class topçularla bu adam 35 yaşında olsa attığı tek topla maç kazandırır. yeter ki bu alınacak bazı isimler bu adamın bazı açıklarını kapatabilecek olsun. şunu yazarken bile kendimden imtina ediyorum. selçuk denen bir adam var ne ofans ne defans hiç bir vasfı kalmamış adam varken bu adam hızlı tempoyu kaldıramaz defansa katkısı yok demek ne bileyim biraz insafsızlık.
    velhasılı kalsın abicim kalsın. seneye uefa'da bile adamın ismi bazı maçlarda yetecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın