• 764
    salah'ı da almalarından sonra deli fişek bir takım oldular. ancak liverpool taraftarlarına çok da büyük beklentilere girmemelerini tavsiye ederim. savunmada büyük bir kalite eksiklikleri var hala kapanmayan. orta saha bana kalırsa premier lig seviyesi için yetersiz. özellikle büyük ingiliz takımları içinde arsenal ile birlikte nispeten en zayıf merkez orta sahaya sahipler.
    hücumlarında nicelik de nitelik de çok bu doğru ancak başlarını daha önce ağrıtan ve bu sene de ağrıtmaya aday çok çok büyük bir sorunları var. bu sorunlar fizik üst başlığı altında toplanabilir ama alt dallar olarak yazmayı tercih ediyorum şu an.

    1) hücum oyuncularının size olarak düşük olması.

    2) hücum oyuncularının tıpkı bizim bruma gibi sahaya eğreti basmalarından kaynaklanan güç sorunları.

    3) pas ve taktik mücadeleden kora kor mücadeleye geçişte takımın bocalaması.

    geçtiğimiz sezon da böyle oldu. ne zaman rakip liverpool'u ısırdı, maç kora kora döndü kırmızılar puan kaybetti. yumuşak rakipleriyse yenmekte hiç zorlanmadılar.
    mane güçlü bir futbolcu ama size olarak kötü. coutinho size olarak da güç olarak da sıkıntılı. buna rağmen üstün yetenekleriyle çok sayıda maç kazandırıyor. firmino coutinho'nun bir farklı modeli zaten. salah da bunlara benzeyen tipte bir futbolcu. sturridge daimi sakat, güven olmuyor. yani dolayısıyla tam anlamıyla bir yıldızları hala yok.

    tek tip oyuncu profiliyle çeşitlilik yaratamazlar.

    ligin bir yerinden sonra rakipler ezberler liverpool'u. defanslarını ve orta sahalarını toparlamadıkları sürece zaten şampiyonluk mucize gibi duruyor.
    ancak olur da o mucize gerçekleşirse salah'ın rolü büyük olur.

    klopp'u sevinirken gördüğümde ben de sevindiğimden aslında şampiyon olmalarını çok isterim. mourinho ve pochettino hocalarımı da çok seviyorum. kararsızım. kararsızım ama kader ağlarını örecek ve beni bu ikilimden alacaktır. nasıl mı?

    mourinho'lu manu yarışa erken havlu atar.
    klopp'lu liverpool geçen seneki gibi 2-4. sıralar arasına demir atıp bir süreden sonra şampiyonluk ümidini kaybeder. ve geriye sadece pochettino reyis kalır. hem artık şampiyonluk ona yakışır. iki senedir ne bu böyle talihsizlikler. birinde leicester yırtık dondan çıkar gibi çıktı birinde chelsea rekorlarla şampiyon oldu. yazıktır abi adama da.

    neyse ya kendimi, ideoloji karmaşası yaşayan çocuk gibi hissettim. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın