resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 462
    acaba tudor'un ısrarla istemesindeki neden, hele ki 4'lü defans oynatıp sneijder'i de sattırmayacaksa, sol kanattan içeri kat edip oyun kurucu özelliği olan ikinci bir oyuncu düşüncesi mi?

    geçen seneki hücum akınlarımız, bruma üzerinden gerçekleşiyordu. kabul edelim ki, bruma'yı sattığımız paranın azına bruma gibi delici ve hızlı bir adam bulmamız zor. evet, piyasada gelecek vaadeden birkaç kanat oyuncusu var ama hiçbiri bizim yönetimin gözüne de takılmıyor*.

    neyse, bruma gittikten sonra o tarzda bir oyuncu eksikliği üzerine, sneijder ile birlikte yetenek ve zeka olarak anlaşabilecek nitelikte ve kanat akınları kitlendiğinde ortayı ikileyecek ikinci bir oyuncu düşüncesi tudor'u belhanda'yı sol kanattan ortaya gelen oyuncu olarak kullanma düşüncesine itmiş olabilir. bana kalırsa fenerbahçe de aykut kocaman'la 4-3-3 oynayacak ve orta sahadaki oyun kurucu eksikliğini valbuena'ya yükleyerek gidermeye çalışacaklar. böyle bir hücum taktiğini biz de sneijder'in yanına belhanda'yı eklemek suretiyle daha verimli kullanma arayışında olabiliriz sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın