• 382
    nasıl çalıştığını anlayamadığım enteresan ekiptir. ayrıca önemle - ve özetle - belirtmek isterim ki; bila bedel, şurada goygoy yapmak (elimize bir şey geçmiyor zira) amacı ile yazılan isimleri, kalite/maliyet (hepsi bir yerlere gidiyor) çerçevesinde değerlendirdiğimizde, yönetim scout ekibini lağvedip galatasaray sözlük okusa daha iyi işler çıkacak.

    arkadaş scout ekibi diyoruz; acerbi, belhanda, imbula, gomis, maicon gibi isimler dönüyor.

    scout dediğin adı üzerinde kaşif. işi keşfetmek olan adam yani. acerbi iyi transfer ama scout dediğin adamın bunu taa chievo'da oynarken söylemesi scoutluk. gomis zaten top class altı bir forvet, futbolla ilgi derecesi kahve muhabbetinin bir tık üstünde olan her adam tanıyor. maicon desen scout dediğin adam bunu porto'ya alan adamdı. imbula özeline geldiğimizde premier lig'de top oynayan adam zaten hali hazırda keşfedilmiş demektir. belhanda ise adeta bir gallardo'dur. 12 senedir türk takımlarına gelecek.

    scout dediğin adam bana gitsin adam bulsun. haberlerden okuyup anladığım kadarıyla bizde öneri geliyor, sonrasında bunlar izleyip onay veriyor; veya hoca öneriyor aynı şekilde izleyip onay veriyorlar. ben hoca olsam "lan tırrekler siz kim köpeksiniz benim iyi dediğim adam hakkında atıp tutacaksınız? aldırdığınız adamları da gördük" der; florya'da scout odasının kapısına hajrovic - ontivero ikilisinin resmini asarım.

    git bana ne bileyim yeni dybala'lar, bentancur'lar bul hocam sen.

    burada johansen dendi, meunier dendi, beleşe ver para dembele var dendi; hatta keşfedilmiş diğer adamlar olan konoplyanka ve kalinic var bunları alalım dendi. biz eren aldık, ne bileyim bilal aldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın