resim
Gilbert Imbula Wanga
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.86
Uyruk:Kongo DC
  • 112
    bence bizim transfer komitesi ve hocanın bu oyuncuya dair fikirleri, önümüzdeki sezon satın almayı düşünüp düşünmediğimiz önce karara bağlanmalı ve sonra da ona göre hareket etmeliyiz.
    bu nasıl olacak?
    şimdi 17-18 yaz döneminde maicon, belhanda, gomis, sağ, sol bek gibi oyunculara ve mevkilere parayı gömdüğümüz ve gömeceğimiz için bu oyuncuya bonservis bedeli ödeyebilecek durumda olmayacağız.
    stoke city de bu adama bir yatırım yapmış ama istediği verimi alamamış. yalnız oyuncu da stoke city'e gelene kadar hep piyasasını arttırmış ve 24,5 yaşında.

    eğer biz doğru kiralama bedeli ve satın alma opsiyonunu koydurabilirsek, önümüzdeki yaz transfer için bu dönem kadar yüksek bonservis ücreti ödemek durumunda kalmayabiliriz. zaten iskeletimizi kuruyoruz şimdi.
    yani bonservis anlamında elimiz daha rahat olacaktır. bu durumda imbula için olası koyduracağımız 10-12 m euro gibi satın alma opsiyonunu kullanabiliriz. oyuncu da isterse başka da talibi olmazsa bir miktar daha pazarlık yapılabilir.
    işte bu yıl bize kiralanmasını kabul ettirebilmek için cazip bir kiralama bedeli vermek ve risk almak, tutarsa önümüzdeki yıl kurtarabilir mi?

    3 m euro yıllık kiralama bedeli ve 10-12 m euroluk opsiyon ile gelse ve burada yardırsa, seneye alırız bonservisini uzun yıllar kafamız rahat eder. hatta belki piyasasını arttırıp 2-3 sene sonra daha yüksek bedele satabiliriz.

    ne bileyim ben yönetici olsam önümüzdeki sezonu da düşünerek böyle bir yol düşünürdüm. ha şimdi bonservis verecek durumumuz varsa direkt pazarlığa oturup anlaşmaya bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın