resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 968
    * 3.5 yılda 5 kere üst üste maç oynamış 1 kez, onda da zorunluluktan semih sakat şeşu afrika kupasındaymış açtım baktım.
    * 2 yıldır topa vurmayan adam, antreman bile yemeyen adam.
    * 3.5 yıldır semih'i kesemeyen adam
    * 16-17 sezonunda ''0'' maça çıkan 15-16 sezonunda 9 kez maça çıkan ve bu 9 maçta ortalama 64 dakika sahada kalan stoper.
    * yeni sezon için daha yeni antremena çıkan bir soru işareti olan adam
    * galatasaray'da son 3.5 yılda sadece fatih terimi'i görmemiş mancini dahil prandelli mustafa denizli hamza hamzaoğlu ve tudor'un kendisine formayı emanet etmediği/edemediği stoper.
    * alındığı dönemde şeşu, semih ve hakan baltayla rekabete girdiğini unutmayalım, ahmet daha henüz kadroda yoktu. yani rekabete girdiği kişilerin hiç biri bana göre elit ve forması alınmayacak bir stoper değil. bir büyük şef ujfa ya da song değil yani.

    bu adam neden ve nasıl bu kadar tutulur?
    bu adamı nasıl hala galatasaray'ın ilk 11ine yazacak kadar sahipleniyorsunuz lütfen açıklayın, mesaj atın bende öğrenmek istiyorum.
    ayrıca bu adamı galatasaray'ın as stoperi olarak görmek song - tomas ikilisinden tutun tüm galatasaray stoperlerine hakarettir. (semih ve ahmet içinde aynı şeyleri düşünüyorum.) ne oynadı son 3.5 yılda akılda kalıcı? şimdi 2 yıl sonunda çıksın sahaya ne oynamasını bekliyoruz?
    bana göre, naçizane galatasaray taraftarı o kadar uzun zamandır stopere hasret ki koyunun olmadığı yerde kendisi abdurrahman çelebi'dir.

    lütfen galatasaray taraftarlarından rica ediyorum 2 yıldır topa vurmayan, antremana bile çıkamayan oyunculara umut ve bel bağlamayın. 17-18 sezonunda tribünde yan yana üzülüyoruz. hepimiz galatasaray nasıl daha ileri gideri tartışmalıyız elbet ama bunu yaparken hayaller ile temennilerle değil gerçeklerle yapmalıyız.

    not: bu demek değil ki koray kötü olsun istiyorum umarım utandırır, çatır çatır oynar ama gerçekçi olursak 2 yıldır çimen kokusuna hasret adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın