resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 149
    şimdi yazmayayım diyorum, insanların eğlencesine çomak sokmayayım diyorum ama duramıyorum. ben galatasaray'ın 7, 8 milyon bonservis vermesini bile tartışmalı buluyorum ama bu seferlik kabul. peki 29 yaşında bir oyuncuya 5 senelik 2,6 milyon euro nedir? adamın ikinci satış ihtimali çok düşük. iktisatçı arkadaşlar söylesinler ölü yatırım mı ne diyorlar.

    velev ki ilginç bir performans ile taliplisi çıktı. büyük ligler dışında avrupa'dan çıkamaz da hadi büyük liglerden çıktı. adam 2.6 milyon euro verebilmek için adamların yaklaşık 6,5 milyon euro çıkarması gerek. bir de dünyanın en büyük saçmalığı imza parası var ve biz bu parayı imza atılmadığı zamanlarda da vermeyi severiz. (ör: bir ara her sene sene sniejder'e veriyorsun, bjk gökhan gönül'e her sene veriyor.) tuhaf bir şekilde ev, menajer ücretini de sen veriyorsun. bunları da koydum oldu mu 6,5 sana en az 8,5. peki bu parayı verecek kulüp var mı? en azından sende ki oyuncuya verecek yok.

    bakın bu transfer kendi başına kulüp batıran transfer isim tamlamasının karşılığı. yarın riva da olmayacak. zira seçim kaybetme riskini göze alan bir selahattin başkan da gözüküyormüyor.

    biz de oturalım "ya adamlar bizim 2,8 milyon euro verdiğimiz adamı nasıl 800 bin euro'ya oynatıyorlar." diye düşünelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın