• 1
    https://twitter.com/...s/877075369303658496

    varlığı haluk yürekli tarafından iddia olunmuştur. cidden önem arzeden bir hadise ve ithamdır.

    zaten taraftarın uzun zamandır sezdiği, kimilerince de "galatasaray fakirleşirken zenginleşenler" diyerek dile getirilmiştir bu tarz hareketler.

    belhanda gibi senelerdir takımının kullanamadığı ve kontratının son senesindeki bir oyuncuya, düşüşte olmasına rağmen kariyerindeki en yüksek transfer ücretine yakın bir ücreti önermek zaten kimsenin aklına yatmıyordu. üstelik oyuncunun galatasaray'dan başka talibi de yokken...

    sneijder gibi bir 10 numaran varken onu yollamaya çalışıp, daha düşük profilli bir oyuncuya tüm maddi zorluklar içerisinde 10 milyon eu'ya yakın para bağlamak bana transferde beceriksizlikten başka ithamları çağrıştırıyor.

    takımın her mevkisi dökülüyorken muslera ile mevkisini doldurabilen 2 adamdan biri olan sneijder'in yerine 10 numara arayışı kimse kusura bakmasın bu taraftarın aklına yatmadı. özellikle orta sahanın göbeği yol geçen hanı olmuşken aciliyetin 10 numaraymış gibi arayışlara girilmesi makul gelmedi. sağ bek yok, sol bek linnes, stoper yok, kanat yok, forvet yok, 6 numara yok, 8 numara yok ama alınmak istenen oyuncu ciddi sakatlık iddiaları da bulunan 10 numara belhanda.

    bu saatten sonra haluk yürekli susarsa, geri vites yaparsa, yan çizerse bana göre kendisi şaibe altında kalacaktır.
    umarım akşama kadar geçecek süreçte bildiğini söylemekten dönmeyecek ahlaki değerlere sahiptir.

    bakalım kimmiş bu 8 kişi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın