• 10426
    bağzı arkadaşlarımız halen wesley sneijder'in eleştirilemez olduğunu düşündüğümüzü sanıyor ve başlıklarda da bunu kullanıp olayı basitleştirmeye çalışıyor.

    vay efendim sneijderspor'lu olunmuş, yok sneijder>galatasaray deniliyormuş gibi saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıyor.

    hiç kimse burada uğur karakullukçu'ya sneijder'i neden eleştiriyorsun demedi ki? eleştirirken kullandığı argümanların yanlışlığını ve onu hunharca eleştirirken, diğer isimleri pas geçmesine veya sneijder kadar sert eleştirmemesine ya da benzer argümanları kullanmamasına tepki gösterdi.

    zaten wesley sneijder aleyhine yapılan algı operasyonu var, bir de güvendiğimiz isimlerin buna alet olması olayı büyüttü. allah aşkına ali naci küçük bu yorumu yapsa, mehmet demirkol yapsa kim bu kadar üzerinde durur. uğur da daha doğru bir üslupla "sneijder 15 asist yaptı ama bence potansiyelinin çok altında kaldı, daha iyi olmasını beklerdim, özellikle derbilerde çok etkisizdi" vs dese yine kimse ses etmez. (ki en az iki derbide galibiyet getirecek pasları hiç edildi)

    yazarlar olarak sizler de dibine kadar eleştirin, eleştirelim çünkü bu adam dünya markası, daha fazlasını verebileceğini biliyoruz ama sen tutup da sahada gezinen yan pas geri pastan başka bir şey yapmayan adamı eleştirmez, yabancı sınırı 1 olmalı diyen, kafa topuna çıkamayan stoperi eleştirmezsen, takımı üst seviyeyey çıkarmadan, tek derdin sneijder olmuş gibi yazarsan ve o gidince her şey düzelecekmiş gibi davranırsan yaptığın ayıp olur.

    durum bundan ibarettir. yoksa çabamızın adı galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın