• 373
    sneijder'i eleştirmiştir. bir eleştirmen için başına gelebilecek en güzel şey gelmiş ve kaale alınmıştır. mesela artık hıncal uluç kaale alınmıyor...

    ve evet fikri kabul görmedi. dolayısıyla aynı sneijder'in futbolculuğunu eleştirdiği gibi o da yaptığı meslekte eleştirildi. galatasaray taraftarının çok sevdiği bir ismi eleştirirken dikkatli olacaksın. argümanların çok sağlam olacak. milyonlarca insanın aklıyla karşı karşıya kalacağını bileceksin. bir gazeteci olarak fikir yaymanın stresini üstlenecek olgunluğa sahip olacaksın.

    bir çok sosyal medya kullanıcısı uğur karakullukçu'nun argümanlarını sağlam bulmadı. bulmadı ve yanıt verme ihtiyacı hissetti. bu eleştiriye tahammülü olmamak değildir. etkiye tepkidir. tez antitez sentez bu şekilde oluşur. ancak sosyal medyanın içinden geldiğini defalarca vurgulayan uğur karakullukçu'nun sosyal medyayı temelli bırakacağına ilerde de sadece dostlarıyla etkileşime gireceğine ilişkin beyanı hem uyamayacağı kadar büyük hem de talihsiz olmuş.

    hayır yazdığına karşılık görebildiği sosya medyayı bırakabiliyor fakat yazdığına karşılık gelen tepkiyi bilfiil hissedemediği gazeteleri, televizyonları bırakamıyor. bu eleştiriye tahammülü olmamak değil de nedir? kusura bakmasın kendisi mühendis değil gazeteci. işinin doğasında eleştirilmek ve hatta sert eleştirilmek var. bu gün bu ülkede gazeteciler sırf yaptıkları ve birilerinin işine gelmeyen haberler dolayısıyla hayatlarının geri kalanını hapiste yatarak geçirmekle yüzyüze... onlar bile gazeteciliği bırakmıyor, koğuştan gazetelerine yazı gönderiyorlar. uğur karakullukçu sosyal medyayı bırakıyormuş... bana göre sadece kendi kaybeder. mesleki anlamda da kaybeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın